Cara Aktifkan dan Top Up Lazada Wallet

Lazada kini mula memperkenalkan Lazada Wallet sebagai alternatif untuk pembayaran untuk anda melakukan pembelian di Lazada. Sebelum menggunakan Lazada Wallet, anda perlu terlebih dahulu mengaktifkan Lazada Wallet anda.

Tonton video dibawah untuk cara mudah untuk mengaktifkan Lazada Wallet.


Antara kelebihan menggunakan Lazada wallet adalah anda dapat potongan istimewa semasa membeli di Lazada dan ia juga sesuai untuk anda yang tidak mempunyai akaun bank. 

Anda boleh topup Lazada wallet anda dengan 3 cara iaitu melalui kad debit / kad kredit, menggunakan 7 Eleven dan juga online banking. Jika anda tidak mempunyai akaun bank, cara terbaik untuk anda topup Lazada Wallet adalah dengan menggunakan bayaran di kaunter 7 Eleven.

Tonton video di bawah untuk cara topup Lazada Wallet di 7 Eleven.Sekiranya anda ada apa-apa masalah dengan Lazada Wallet, boleh nyatakan diruangan komen ye 😉

6 ulasan:

 1. Saya tidak boleh aktifkan wallet lazada

  BalasPadam
 2. Kenapa saya tidak boleh aktifkan wallet lazada tolong ajarkan

  BalasPadam
 3. boleh transfer semula ke account bank kite x?

  BalasPadam
 4. Knp x boleh aktifkan lazada wallet..dah masukkan no fon & verify code..still x dapat jgk..

  BalasPadam
 5. Saya hari itu beli kipas ..harga rm470.tapi henpon hilang..office cakap barang tak ADA.kenak aktifkan lazada wallet.tapi Aku cobak tak boleh.macam mna Aku nak duit blek tub

  BalasPadam
 6. Saya nak aktif kan lazada wallet tapi tak boleh..masok no tel, dia kata ada akaun lain daftar no tel tu..tu akaun lama..tolong saya..

  BalasPadam

Back To Top