Cara Menggunakan Instagram Sebagai Lubuk Duit


Instagram kini bukanlah sesuatu yang asing di dalam dunia media sosial. Kini sudah lebih daripada 300 juta pengguna Instagram di seluruh dunia. Instagram bermula dengan hanya sebagai sebagai salah satu platform bagi sesiapa yang gemar mengambil dan berkongsi gambar kini ianya juga boleh dimanipulasi sebagai lubuk untuk mencari pendapatan. Ada yang hanya menggunakan Instagram 1 jam sehari tetapi dapat menjana pendapatan yang memberangsangkan. Anda boleh baca kisahnya di sini.

Apa yang boleh dilakukan dengan Instagram?
  1. Anda boleh mengambil gambar dan video kemudian boleh terus di sunting dan di muat naik ke Instagram. Terdapat l0 jenis alat penyunting gambar diberikan secara percuma untuk anda lakukan touch-up ke atas gambar anda mengikut kreativiti anda.
  2. Instagram juga merupakan satu media social di mana anda boleh mengikuti profile gambar orang lain dan like gambar-gambar yang mereka muatnaik. Anda juga boleh memberikan komen ke atas gambar-gambar mereka.
  3. Anda juga boleh menghantar gambar-gambar anda secara peribadi kepada rakan-rakan anda.
  4. Jana pendapatan dengan Instagram. Baca bagaimana lelaki ini menjana pendapatan dengan Instagram dengan mudah di sini.

Terima kasih kerana membaca Cara Menggunakan Instagram Sebagai Lubuk Duit. Berikan komen anda dan kongsikan dengan kawan-kawan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Back To Top