Maybank MAE - eWallet Yang Menarik Daripada Maybank

Maybank MAE adalah satu fungsi terbaru dalam aplikasi MAybank yang mana fungsi utamanya adalah sebagai ewallet. Dalam video kali ini saya nak kongsi berkenaan Maybank Ewallet yang dikenali sebagai Maybank MAE. Dalam video ini saya kongsikan secara ringkas cara untuk daftar Maybank MAE dan apa fungsi yang ada dalam Maybank MAE ini.

Apa yang menarik hati saya adalah Maybank MAE boleh digunakan oleh pemenang akaun Maybank dan juge yang tiada akaun Maybank. Dalam video di bawah saya kongsikan bagaimana cara untuk daftar Maybank MAE sekiranya anda tiada akaun Maybank. 

Satu lagi kelebihan akaun MAE ini adalah anda boleh anggap akaun MAE anda sama seperti akaun Maybank. Ini bermakna orang lain boleh bayar ke akaun MAE anda sama ada melalui online banking ataupun CDM 

Download dan daftar Maybank MAE di sini

Dan gunakan kos jemputan : mzm0906 semasa pendaftaran.


Selain daripada itu, Maybank MAE juga sekarang ini ada menawarkan promosi yang dikenali sebagai Money Mae-hem yang mana anda berpeluang untuk dapat duit dengan bermain permainan ringkas dalam aplikasi Maybank MAE ini.

Apabila anda mendaftar dan menggunakan kod mzm0906, anda akan diberikan satu nyawa untuk bermain permainan ini. Untuk mendapatkan lebih nyawa permainan, anda perlu invite orang lain menggunakan kod jemputan anda.

Tonton video di bwah untuk maklumat lanjut berkenaan permainan tersebut:


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Back To Top