Rabu, 27 Februari 2019

Topup Percuma Dengan Hanya Tonton Youtube

Topup Percuma Dengan Hanya Tonton Youtube. Siapa yang tidak mahu menjana pendapatan dengan hanya menonton Youtube kan? Pada kali ini saya nak kongsikan satu aplikasi yang mana anda boleh memperolehi topup percuma dengan hanya menonton video di Youtube. 

Aplikasi yang saya maksudkan adalah aplikasi HiTube. Anda boleh download secara percuma di Google Playstore: http://thehaikal.info/hitube

Apa sebenarnya aplikasi topup percuma HiTube ni?


Aplikasi Hitube adalah aplikasi untuk tengok video di Youtube. Semua video yang terdapat di Hitube adalah video video dilinkkan daripada Youtube. Anda boleh mencari apa sahaja video kegemaran anda di Hitube, sama seperti anda menggunakan aplikasi Youtube.

Apa yang membezakan adalah apabila anda menonton video Youtube menggunakan Hitube, anda akan dapat coin dan coin tersebut boleh ditukarkan kepada topup percuma. Untuk mendapatkan 10000 coin yang pertama, anda boleh menggunakan kod QE1KBB6WB78M

Untuk mendapat lebih banyak coin dan pendapatan, anda juga boleh ajak kawan-kawan anda menggunakan aplikasi ini.

Walaubagaimanapun, terdapat kekurangan pada aplikasi Hitube ini.

Duit yang terkumpul hanya boleh ditukarkan kepada topup percuma bagi Maxis, Celcom dan Digi. Selain itu, anda juga boleh keluarkan duit di Hitube ke akaun MyCard anda sekiranya anda suka bermain game secara online.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan