Selasa, 15 Januari 2019

Buat Duit Dengan Aplikasi ReAdward

Buat Duit Dengan Aplikasi ReAdward. Readward adalah satu aplikasi buat duit dengan berkongsi artikel. Di dalam aplikasi Readward, terdapat senarai artikel yang boleh anda kongsikan di media sosial dan sekiranya ada rakan-rakan anda yang membaca artikel tersebut, anda akan dapat Coins. Setiap seorang yang membaca artikel yang anda kongsikan daripada Readward, anda akan dapat 50 coin.

Coins yang terkumpul boleh ditukarkan kepada tunai apabila coin mencapai sekurang-kurangnya 1000coin. 1000coin bersamaan dengan RM1. Untuk mendaftar dan menggunakan aplikasi ini, anda boleh install di Google Play melalui link ini: http://thehaikal.info/readward

Kemudian, apabila anda tekan Get App dan install aplikasi tersebut secara percuma. Anda boleh login menggunakan akaun Facebook atau Gmail anda. Untuk mendapatkan 800 coin percuma, anda perlu masukkan nombor jemputan 181077 di bahagian "Masukkan Kod Jemputan".

Coin yang ditukarkan kepada duit boleh ditrasfer terus ke akaun bank dan memerlukan beberapa hari untuk masuk ke dalam bank anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan